logo
Welcome Guest! To enable all features please Login or Register.

Notification

Icon
Error

Options
Go to last post Go to first unread
DharanGokul  
#1 Posted : Tuesday, May 31, 2022 12:25:23 PM(UTC)
DharanGokul

Rank: Newbie

Groups: Registered
Joined: 4/7/2022(UTC)
Posts: 4
Man
India
Location: Erode

Thanks: 1 times
Hi every one
I have created schedules to run the report daily. but the schedule is automatically going to false. Anyone, please tell me the answer I have added a video below.
I need to run the report automatically. I have 15 reports so it will works daily.

https://dharangokulait.tinytake....c/NjkwMjIxMV8xOTU4MzI1Nw

Edited by user Tuesday, May 31, 2022 12:26:16 PM(UTC)  | Reason: Not specified

epf  
#2 Posted : Friday, June 3, 2022 5:48:17 AM(UTC)
epf

Rank: Administration

Groups: Administrators
Joined: 12/20/2013(UTC)
Posts: 1,120
Switzerland

Thanks: 14 times
Was thanked: 188 time(s) in 181 post(s)
We have just published the 6.6 version, the scheduler has been a bit re-worked.
Schedules may be run in Outer Process now.
I would recommend to use and test this new version.

Edited by user Friday, June 3, 2022 5:49:02 AM(UTC)  | Reason: Not specified

DharanGokul  
#3 Posted : Friday, June 10, 2022 2:07:35 PM(UTC)
DharanGokul

Rank: Newbie

Groups: Registered
Joined: 4/7/2022(UTC)
Posts: 4
Man
India
Location: Erode

Thanks: 1 times
Thank you. Now it's working perfectly.
Users browsing this topic
Forum Jump  
You cannot post new topics in this forum.
You cannot reply to topics in this forum.
You cannot delete your posts in this forum.
You cannot edit your posts in this forum.
You cannot create polls in this forum.
You cannot vote in polls in this forum.