logo
Welcome Guest! To enable all features please Login or Register.

Notification

Icon
Error

Options
Go to last post Go to first unread
epf  
#1 Posted : Thursday, June 17, 2021 7:43:49 AM(UTC)
epf

Rank: Administration

Groups: Administrators
Joined: 12/20/2013(UTC)
Posts: 991
Switzerland

Thanks: 14 times
Was thanked: 170 time(s) in 164 post(s)
Difficult to say,
I wonder if this LDAP authentication works with .NetCore...
You may always add assemblies (.dll) in the dedicated Assemblies folder of your repository.

Edited by user Thursday, June 17, 2021 7:45:33 AM(UTC)  | Reason: Not specified

Maxiz  
#2 Posted : Thursday, June 17, 2021 8:33:15 AM(UTC)
Maxiz

Rank: Newbie

Groups: Registered
Joined: 2/27/2020(UTC)
Posts: 5
Italy
Location: Venice

Thanks: 1 times
Hi.
Always worked until 6.1 upgrade
epf  
#3 Posted : Thursday, June 17, 2021 11:44:03 AM(UTC)
epf

Rank: Administration

Groups: Administrators
Joined: 12/20/2013(UTC)
Posts: 991
Switzerland

Thanks: 14 times
Was thanked: 170 time(s) in 164 post(s)
Strange,
it looks like System.DirectoryServices.dll is not loaded....
you may try this:
copy
c:\inetpub\wwwroot\SealReport\runtimes\win\lib\netcoreapp2.0\System.DirectoryServices.dll
into your Repository\Assemblies folder.
you may copy also the 2 other dlls.

check also your web.config to see if there is no unwanted versions referenced...

Users browsing this topic
Forum Jump  
You cannot post new topics in this forum.
You cannot reply to topics in this forum.
You cannot delete your posts in this forum.
You cannot edit your posts in this forum.
You cannot create polls in this forum.
You cannot vote in polls in this forum.