logo
Welcome Guest! To enable all features please Login or Register.

Notification

Icon
Error

Options
Go to last post Go to first unread
Ott  
#1 Posted : Tuesday, April 27, 2021 3:33:55 PM(UTC)
Ott

Rank: Member

Groups: Registered
Joined: 6/9/2017(UTC)
Posts: 29
Canada

Thanks: 1 times
Hello,

I upgraded to Seal Report 6.1, I then successfully published the Web site, then when I use the 'Browse Web Site" from the Seal Web Server Publisher window, I receive the following.

Server Error in '/seal/Shield' Application.
Compilation Error
Description: An error occurred during the compilation of a resource required to service this request. Please review the following specific error details and modify your source code appropriately.

Compiler Error Message: CS1061: 'System.Web.WebPages.Html.HtmlHelper' does not contain a definition for 'Partial' and no extension method 'Partial' accepting a first argument of type 'System.Web.WebPages.Html.HtmlHelper' could be found (are you missing a using directive or an assembly reference?)

Source Error:


Line 36: <input type="hidden" name="id_load" id="id_load" value="" />
Line 37:
Line 38: @Html.Partial("~/Views/Home/Menu.cshtml")
Line 39:
Line 40: <!--Folders view -->

Source File: c:\inetpub\wwwroot\Seal Report\Views\Home\Main.cshtml Line: 38


Show Detailed Compiler Output:

Show Complete Compilation Source:


Version Information: Microsoft .NET Framework Version:4.0.30319; ASP.NET Version:4.8.4330.0
epf  
#2 Posted : Tuesday, April 27, 2021 4:26:34 PM(UTC)
epf

Rank: Administration

Groups: Administrators
Joined: 12/20/2013(UTC)
Posts: 1,011
Switzerland

Thanks: 14 times
Was thanked: 173 time(s) in 167 post(s)
perhaps you may change your web.config in the publish folder:
move Web.Release.Config to Web.config

or try a fresh install by removing the previous published files first.
Ott  
#3 Posted : Tuesday, April 27, 2021 4:36:47 PM(UTC)
Ott

Rank: Member

Groups: Registered
Joined: 6/9/2017(UTC)
Posts: 29
Canada

Thanks: 1 times
Hi Eric,

I moved Web.Release.Config over to Web.config, I then restarted IIS, but still getting the same results.

I just tried removing the Seal Application Pool from the Application Pools, but I get a message saying the 'Seal Application Pool' cannot be deleted because it contains 1 application. I can't find any places where I could delete the application. Do you have any suggestions, or a better way to uninstall the Seal Web server?

Yves
Ott  
#4 Posted : Tuesday, April 27, 2021 4:51:33 PM(UTC)
Ott

Rank: Member

Groups: Registered
Joined: 6/9/2017(UTC)
Posts: 29
Canada

Thanks: 1 times
Eric,

I fiddled around and found a way to completely remove the Seal Web Server. I republished the web site and it seems to be working now. From what I can see, there must have been some remnants of the older version of the Seal Web server left on the server.

Thanks for your assistance,
Yves
Users browsing this topic
Forum Jump  
You cannot post new topics in this forum.
You cannot reply to topics in this forum.
You cannot delete your posts in this forum.
You cannot edit your posts in this forum.
You cannot create polls in this forum.
You cannot vote in polls in this forum.