logo
Welcome Guest! To enable all features please Login or Register.

Notification

Icon
Error

Options
Go to last post Go to first unread
Serhat  
#1 Posted : Thursday, November 5, 2020 2:31:57 PM(UTC)
Serhat

Rank: Newbie

Groups: Registered
Joined: 4/28/2020(UTC)
Posts: 2
Turkey
Location: ─░stanbul

Hello, I am executing the report 2 time and it is not use restrictions. when 2 time exeuting the report, I got all data.
What can I do ?
Thanks.

Version: 5.5.0.0

Edited by user Thursday, November 5, 2020 2:32:28 PM(UTC)  | Reason: Not specified

epf  
#2 Posted : Saturday, November 7, 2020 8:04:37 AM(UTC)
epf

Rank: Administration

Groups: Administrators
Joined: 12/20/2013(UTC)
Posts: 964
Switzerland

Thanks: 14 times
Was thanked: 163 time(s) in 157 post(s)
What do you mean ? Your problem is not well described...
Users browsing this topic
Forum Jump  
You cannot post new topics in this forum.
You cannot reply to topics in this forum.
You cannot delete your posts in this forum.
You cannot edit your posts in this forum.
You cannot create polls in this forum.
You cannot vote in polls in this forum.