logo
Welcome Guest! To enable all features please Login or Register.

Notification

Icon
Error

Options
Go to last post Go to first unread
sukumari  
#1 Posted : Tuesday, November 9, 2021 5:08:23 AM(UTC)
sukumari

Rank: Newbie

Groups: Registered
Joined: 10/12/2021(UTC)
Posts: 8

I designed a report and executed. Report consists of 3 tables created in seal server manager and 3 models in report designer. It works well. I need to execute the report on button click in C# code.
Following is the code
var form1 = $("<form method='post' target='_blank'>");
form1.attr('action', sealServer + "SWExecuteReport");
form1.append($('<input />').attr('type', 'hidden').attr('name', 'path').attr('value', '\\subsample.srex'));
$('body').append(form1);
form1.submit();

Report is executed but shows only empty page, no values are shown.

Pls anyone help in this.
Thanks in advance.
epf  
#2 Posted : Tuesday, November 9, 2021 6:43:55 AM(UTC)
epf

Rank: Administration

Groups: Administrators
Joined: 12/20/2013(UTC)
Posts: 1,010
Switzerland

Thanks: 14 times
Was thanked: 172 time(s) in 166 post(s)
Are you already logged to the server ?
Check the samples at https://sealreport.org/d...WebInterfaceSamples.html
sukumari  
#3 Posted : Tuesday, November 9, 2021 7:46:24 AM(UTC)
sukumari

Rank: Newbie

Groups: Registered
Joined: 10/12/2021(UTC)
Posts: 8

Iam new to seal report. I logged into the server using SWILogin but still not loading. can u help me in this?

Edited by user Tuesday, November 9, 2021 7:56:41 AM(UTC)  | Reason: Not specified

Users browsing this topic
Forum Jump  
You cannot post new topics in this forum.
You cannot reply to topics in this forum.
You cannot delete your posts in this forum.
You cannot edit your posts in this forum.
You cannot create polls in this forum.
You cannot vote in polls in this forum.