logo
Welcome Guest! To enable all features please Login or Register.

Notification

Icon
Error

Options
Go to last post Go to first unread
sukumari  
#1 Posted : Monday, October 25, 2021 12:18:34 PM(UTC)
sukumari

Rank: Newbie

Groups: Registered
Joined: 10/12/2021(UTC)
Posts: 8

I have seal report 6.1 version. When I click to create a Sub-Report to display the detail of this table",
Subreport Error: unable to create detail report, please save the data first.
I saved data source also, still showing error.
Please, help
epf  
#2 Posted : Tuesday, October 26, 2021 7:11:11 AM(UTC)
epf

Rank: Administration

Groups: Administrators
Joined: 12/20/2013(UTC)
Posts: 1,096
Switzerland

Thanks: 14 times
Was thanked: 183 time(s) in 176 post(s)
yes, save the Data Source, then close and reload the Source before creating a Sub-Report.
sukumari  
#3 Posted : Tuesday, October 26, 2021 8:31:36 AM(UTC)
sukumari

Rank: Newbie

Groups: Registered
Joined: 10/12/2021(UTC)
Posts: 8

Originally Posted by: epf Go to Quoted Post
yes, save the Data Source, then close and reload the Source before creating a Sub-Report.


I couldn't save data source. I clicked seal server Manager and try to save, it says "Path access denied". How to save data source, It always shows error. Pls help

epf  
#4 Posted : Tuesday, October 26, 2021 2:02:51 PM(UTC)
epf

Rank: Administration

Groups: Administrators
Joined: 12/20/2013(UTC)
Posts: 1,096
Switzerland

Thanks: 14 times
Was thanked: 183 time(s) in 176 post(s)
your source file is probably locked or in readonly....
sukumari  
#5 Posted : Wednesday, October 27, 2021 6:19:53 AM(UTC)
sukumari

Rank: Newbie

Groups: Registered
Joined: 10/12/2021(UTC)
Posts: 8

Originally Posted by: epf Go to Quoted Post
your source file is probably locked or in readonly....




My source file is not locked. It's in path "C:\Program Data\..." Default location of Seal Report.
It still shows the same error.
epf  
#6 Posted : Wednesday, October 27, 2021 7:06:08 AM(UTC)
epf

Rank: Administration

Groups: Administrators
Joined: 12/20/2013(UTC)
Posts: 1,096
Switzerland

Thanks: 14 times
Was thanked: 183 time(s) in 176 post(s)
did you run the Server Manager in Administrator Mode ?
sukumari  
#7 Posted : Wednesday, October 27, 2021 7:14:45 AM(UTC)
sukumari

Rank: Newbie

Groups: Registered
Joined: 10/12/2021(UTC)
Posts: 8

Originally Posted by: sukumari Go to Quoted Post
Originally Posted by: epf Go to Quoted Post
your source file is probably locked or in readonly....




hmm. I found it. Thanks for your help.
Users browsing this topic
Forum Jump  
You cannot post new topics in this forum.
You cannot reply to topics in this forum.
You cannot delete your posts in this forum.
You cannot edit your posts in this forum.
You cannot create polls in this forum.
You cannot vote in polls in this forum.